Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)5.1g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g62kcal2g0.2g5.8g0g
Valittu annoskoko13g31kcal1g0.1g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.5g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g232kcal7.5g0.8g21.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703