Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g3.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g20kcal0.2g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko13g10kcal0.1g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g77kcal0.8g3.8g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600