Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)6.6g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g60kcal1.2g10g1.4g0.2g
Valittu annoskoko13g30kcal0.6g5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.3g2.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g222kcal4.5g37.3g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172