Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g1.6g5.5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g0.3g1.3kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g37kcal2.8g1g2.2g0g
Valittu annoskoko14g19kcal1.4g0.5g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.7g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g139kcal10.4g3.7g8.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006