Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g7g8.1kcal1.5g0g0.2g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%3.5g3kcal0g0.2g0.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g2.1g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g34kcal3.2g0.8g2g0g
Valittu annoskoko13g17kcal1.6g0.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.8g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g128kcal11.9g3g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393