Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna, paistettu 5.2g11kcal0.7g0g0.9g0g
Pekoni rasvainen 1.9g7.1kcal0.2g0g0.7g0g
Ranskankerma Valio2.3g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g57kcal2g0.6g5.2g0.2g
Valittu annoskoko13g29kcal1g0.3g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.5g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g213kcal7.5g2.2g19.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240