Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.1g7.1kcal0.3g0g0.8g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g30kcal1g0.4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko13g15kcal0.5g0.2g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g113kcal3.7g1.5g10.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272