Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g4.4g16kcal0.6g3.2g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 4.4g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)3.2g2.1kcal0.5g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g50kcal2.6g6.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko13g25kcal1.3g3.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.7g1.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g185kcal9.7g24.6g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886