Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell4.7g5.2kcal1.1g0g0.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.2g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 6.3g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g25kcal2.8g2.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g12kcal1.4g1.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.7g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.4g10.4g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566