Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku HK 3%0.9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Sipuli, paistettu 0.6g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Herkkusieni 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)0.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2.5g2.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g40kcal1.4g2.6g2.4g1g
Valittu annoskoko13g20kcal0.7g1.3g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.4g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g150kcal5.3g9.8g9.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613