Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu5g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Raparperi 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4.2g16kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g39kcal0g9.6g0g0.2g
Valittu annoskoko13g20kcal0g4.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0g2.4g0g0.1g
Arvot/100g100g147kcal0g36.1g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970