Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)2.2g2.1kcal0.5g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 3.8g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g14kcal1.4g1.6g0.2g0g
Valittu annoskoko14g7kcal0.7g0.8g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g52kcal5.2g5.9g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634