Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2.6g5kcal0.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g2.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g39kcal2g5.2g0.8g0g
Valittu annoskoko13g19kcal1g2.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.5g1.3g0.2g0g
Arvot/100g100g146kcal7.6g19.7g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357