Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 5.5g2.4kcal0g0.3g0g0.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 3.9g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g30kcal1g3.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko13g15kcal0.5g1.9g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.3g1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.2g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807