Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.2g3.5kcal0.8g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta2g5.7kcal0.3g0g0.5g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.8g5.1kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g53kcal2.6g0.2g4.8g0g
Valittu annoskoko13g27kcal1.3g0.1g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.7g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g198kcal9.7g0.7g17.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761