Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2.3g1kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.8g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.8g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1.2g4.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g44kcal2.2g3.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko14g22kcal1.1g1.6g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.6g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g163kcal8.1g11.8g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574