Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.7g1kcal0g0.1g0g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)2.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g2.7g3.3kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g17kcal1.4g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko14g9kcal0.7g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal5.2g3g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417