Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)1.3g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Kookosrasva (Cocos)6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Vispikerma, Milbona2.1g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Murot, Rice Crispies0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly2.1g3.1kcal0.3g0.2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g160kcal1.4g2.4g16.2g2.4g
Valittu annoskoko13g80kcal0.7g1.2g8.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna7g40kcal0.4g0.6g4.1g0.6g
Arvot/100g100g598kcal5.2g9g60.4g9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868