Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 8.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)3.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g16kcal0.6g3.2g0g0.2g
Valittu annoskoko14g8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.8g0g0.1g
Arvot/100g100g60kcal2.2g11.9g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234