Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2.6g3.2kcal0.3g0.1g0.2g0g
Pesto (Pirkka)0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g4.2g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.8g4.9kcal0g0.1g0.5g0g
Mozzarella, Euroshopper1.8g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g49kcal1.8g4.2g2.6g1g
Valittu annoskoko14g25kcal0.9g2.1g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.5g1.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g182kcal6.6g15.4g9.6g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983