Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 6.6g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g4.7g5.2kcal1.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl0.9g3.2kcal0g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g31kcal3.2g0.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko14g15kcal1.6g0.1g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.8g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g113kcal11.9g0.7g5.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672