Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 3.7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2.3g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g59kcal1g8.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko13g30kcal0.5g4.1g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.3g2.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g220kcal3.7g30.6g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999