Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1.7g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 3.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Tattarijauho, Vijatuote6.2g22kcal0.8g4.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g79kcal2.4g12.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko13g40kcal1.2g6.1g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.6g3.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g296kcal9g45.5g8.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963