Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 1.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g1g3.9kcal0.3g0.6g0g0g
Grahamjauho 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g28kcal0.8g3.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko13g14kcal0.4g1.8g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.2g0.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g105kcal3g13.4g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237