Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper1.9g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g3.1g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g27kcal0.8g2.4g1.4g0g
Valittu annoskoko14g14kcal0.4g1.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.2g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g101kcal3g8.9g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492