Kruunuvihannesjuustopaistos

1 pss (250 g) kruunuvihanneksia
26 g voita
64 g koskenlaskijaa

hauduta ensin voissa 5-10 min vihanneksia.

Kun ne alkavat olla pehmeitä, ala paistamaan niitä ja lisää koskenlaskijaa joukkoon ja anna vielä paistua kunnes ovat pehmeitä ja vähän paistuneen näköisiä.

Herkullinen perunan korvike karppaajalle.

Tarjoa lihan tai kalan kera, myös munakkaan kera käy. Vain mielikuvitus on rajana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kruunusekoitus, apetit10g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Voi vähäsuolainen 1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.5g7kcal0.5g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g33kcal1.4g0.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko14g17kcal0.7g0.3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.4g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g123kcal5.2g2.2g10.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137907