Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Munakoiso, tuore1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Popsi viitonen2.3g5.5kcal0.3g0.1g0.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g17kcal0.8g1g1g0g
Valittu annoskoko14g8kcal0.4g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g61kcal2.9g3.7g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344