Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 2.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%5.9g10kcal0.6g0.4g0.6g0g
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Nuudeli, keitetty, suolaton 3.1g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g33kcal1.6g2.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko14g17kcal0.8g1.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.4g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g124kcal5.9g10.4g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407