Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1.4g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g6.8g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)4g4.3kcal1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g24kcal2.4g1.2g1g0g
Valittu annoskoko14g12kcal1.2g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g88kcal8.8g4.4g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481