Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g2.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Parsa 10g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g10kcal0.2g0.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko14g5kcal0.1g0.4g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g36kcal0.7g3g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894