Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.6g7.9kcal0.6g0g0.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.5g4.6kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g35kcal2g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko14g17kcal1g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.5g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g128kcal7.4g1.5g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715