Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.6g8.7kcal0.3g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g59kcal4g0g4.8g0g
Valittu annoskoko14g29kcal2g0g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal1g0g1.2g0g
Arvot/100g100g216kcal14.7g0g17.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119