Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 5.9g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pekoni, paistettu 2g10kcal0.3g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1.8g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Maito, Kevyt2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g42kcal2.2g0.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko14g21kcal1.1g0.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.6g0.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g154kcal8.1g1.5g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018