Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g1.2g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Maissi (makea), Rainbow1.9g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 3.6g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 4.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g13kcal0.6g0.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko14g6kcal0.3g0.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g46kcal2.2g2.2g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81618