Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Nauris 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g13kcal0.4g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g6kcal0.2g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g46kcal1.4g3.6g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88566