Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g35kcal2.6g0.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko14g18kcal1.3g0.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.7g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g129kcal9.5g2.9g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317