Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g6.8g10kcal1.3g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.5kcal0g0g0.5g0g
Eldorado sinihomejuusto0.7g2.7kcal0.1g0g0.3g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g49kcal3g0.4g3.8g0g
Valittu annoskoko14g24kcal1.5g0.2g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.8g0.1g1g0g
Arvot/100g100g179kcal11g1.5g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272