Kevyt Perunasalaatti

Keitä, jäähdytä ja kuori perunat.

Sekoita keskenään jugurtti, sinappi, etikka, ruohosipuli ja persillija.

Mausta pippurilla.

Piloko sekaan sipuli, omena, suolakurkku ja peruna.

Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, sininen0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl1.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)8.4g6.9kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g18kcal0.6g3.8g0g0.2g
Valittu annoskoko14g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g1g0g0.1g
Arvot/100g100g67kcal2.2g13.9g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=26665