Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7g12kcal1.4g0g0.7g0g
Ranskankerma Valio1.8g4.9kcal0g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1.5g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Pekoni Pirkka1.6g4.8kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g49kcal3.2g0.6g3.6g0g
Valittu annoskoko14g24kcal1.6g0.3g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.8g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g177kcal11.7g2.2g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161