Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g11kcal0g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko14g6kcal0g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g42kcal0g2.2g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665