Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g8g11kcal1.3g0.2g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g1.9g6.8kcal0.2g1.4g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g40kcal3g3.6g1.4g0g
Valittu annoskoko14g20kcal1.5g1.8g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.8g0.9g0.4g0g
Arvot/100g100g148kcal11g13.2g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056