Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)1.4g1.4kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1502.7g11kcal0.8g0g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.5g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%1.6g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruistaikina Myllyn Paras5.5g15kcal0.3g1.7g0.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g64kcal3.4g3.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko14g32kcal1.7g1.8g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.9g0.9g1g0.2g
Arvot/100g100g233kcal12.4g13.1g13.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498