Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)1.4g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Parsakaali brokkoli 2.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu2.7g8.2kcal0.1g0.1g0.8g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell4.1g4.5kcal0.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g56kcal3.2g0.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko14g28kcal1.6g0.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.8g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g207kcal11.8g2.2g16.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382