Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g8.2g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)3.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.9g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g27kcal2.2g1.2g1.4g0g
Valittu annoskoko14g13kcal1.1g0.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.6g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g99kcal8.1g4.4g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353