Vispipuuro norm.

Keitä puolukoita hetken vedessä sokerin kera.

Lisää mannaryynit.

Sekoita hiljakseen, jotta puuro ei ota pohjaan kiinni, kunnes se on paksuuntunut.

Vispaa puuroa sähkövatakaimella vielä, kun se on lämmintä.

Anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Mannaryyni pirkka 37g1.3g4.6kcal0.2g0.9g0g0.1g
Puolukka 2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g16kcal0.4g3.4g0g0.4g
Valittu annoskoko14g8kcal0.2g1.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g58kcal1.4g12.3g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79586