Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)3.5g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto1.1g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leipä, vaaleavarras0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g19kcal0.8g2.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko14g10kcal0.4g1.1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g70kcal2.9g8g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631