Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4.2g4.7kcal0.9g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g11kcal1.8g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko14g6kcal0.9g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.5g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal6.6g1.5g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907