Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.4g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pavut tomaattikastikkeessa1.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g14kcal0.6g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko14g7kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g52kcal2.2g5.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277