Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g5.9g7.4kcal0.3g0.2g0.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.5g13kcal1g0.1g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g58kcal3.6g2.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko14g29kcal1.8g1.2g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.9g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g211kcal13g8.7g13g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368