Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka1.2g8.8kcal0g0g1g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g2.4g1.5kcal0.3g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 4.7g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g2.3g9kcal0.2g1.4g0.4g0.1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g1.9g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g0.9g5kcal0.1g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g64kcal1.4g5.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko14g32kcal0.7g2.9g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.4g1.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g230kcal5.1g21g15.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316